UITNODIGING M.O.O.I

Zondag 29 oktober, op Oostum, vanaf 15.00 u.

Rubakov Trio, Found Artefacts Auction, Aca Skoric, Gabija Bartulyte, Onkruyd.

Mislzig organiseert Op Oostum In 2023 (M.O.O.I) is een serie concerten, tentoonstellingen en (dans-) voorstellingen in het kerkje op de terp in Oostum. Grensontkennend. Bubbelsdoorbrekend.

Voor “M.O.O.I Oktober” zijn het Rubakov Trio (Bonn, Den Andel, Palermo) uitgenodigd. Met als gast Gabija Bartulyte (Vilnius) op klarinet. Zoals ze zijn, zoeken ze of ze een plekje mogen vinden in of naast de geschiedenis van Black Creative Music, met hedendaagse teksten over Dolphy en Luetzerath, Odysseus en de Klimaatcrisis toegevoegd aan Instant Composed geluid.

Maar eerst speelt de Vojvodiaanse meesterdrummer Aca Skoric (Novi Sad) een solo set, zittend binnen in het werk van zijn naamgenoot Alessandro Abouevich Rubakov; Painter of Color(s)! 

En terwijl Aca speelt wordt hij geschilderd door Harm Tuyn, a.k.a. Onkruyd; een van Groningens huidige onafhankelijke en kleurrijke schilders, wonend en werkend op zn schip in de diepenring.

Dj Svasso Minore draait, er is een “Auction of Found and Restored Rubakov Artefacts”; 

er is soep en drank. De voorstelling wordt savonds semi-lijf-gestriemt op www.radioantidoto.org.

waar: Kerkje op Oostum, Oostumerweg 15, (echt vlakbij!) Groningen.

wanneer: Zondag 29-10: vanaf 15.00 uur.  

e.e.a. wordt mogelijk gemaakt door de Ceda i Olgica Foundation, de mensen van het kerkje op Oostum en Mislzig.rec. 

Voor meer info: Hansko Visser, 0648531650. 

https://mislzigrec.bandcamp.com www.hanskovisser.nl | https://onkruyd.com | www.radioantidoto.org | www.ceda-i-olgica.net

meer M.O.O.I. concerten staan gepland!