splendid isolation..

omdat ik geloof dat we gewoon verder werken binnen de structuren en het netwerk dat we de afgelopen jaren opgezet hebben, ach splendid isolation… en rekening houdend met de mensen die (al eerder) in de meest kwetsbare positie zaten (en nu weer). En omdat we dat gewoon doen met behulp van ‘andere communicatie middelen’ dan de usual briefjes in het frame van een fiets, wil ik graag zeggen:

Hoe blij ik ben met afgelopen Kemenymadar feedback meeting: net op tijd trof ik Jasna en Reinier en Lucio bij Jasna in haar space; ik voelde me begrepen, ik kon al improviserend antwoord geven op de vragen die zij ( en ik ) hadden, we bedachten nieuwe dingen voor de uitvoering in Orgelpark, 24 okt, we hebben gepraat over de muzikanten met wie we willen werken ( en een aantal daarvan al gevraagd!), we hebben andere beslissingen genomen, en heel veel lol gehad. Dank!!!!!!! OOk aan Ons Fonds, die dit hebben helpen laten gebeuren. Het werkt!

Ik ben blij.

Ik ben al druk aan het schrijven aan mijn versie (voor Bas, elekgit, Rosa, trompet en accordeon! Begonnen met zwembroek…. cherishing individuality and tulip: defending the vulnerable)

Ik heb Vladimir Blagojevic en Elisabeth Lusche gevraagd; en ze willen allebei graag meedoen! Daarmee heb ik met mezelf op elekgit (en bas op Bas, natuurlijk) precies de mensen met de instrumenten die Ernö de oorlog (2e wo) door hielpen. Dat vind ik mooi.

Als zelfbouwinstrument ga ik Rosa, het orgeltje van karton, gebruiken en maak ik met Anne Tom ook Tetra Dizzent: vier orgelpijpen met pompjes, nog op tijd af…

Reinier wil Chleb gebruiken en Lucio Krabbetje. Jasna draait alles om en zet t naar haar hand: zij neemt drie zelfgebouwde instrumenten ( Velicon! )als uitgangspunt en maar één ‘conventioneel’. Zij mag dat.

Nu vooral verder schrijven. 80 procent muziek, 20 procent fundraising letters. Oef. And stay sane, mentally.

daarom ook hier: ‘wij zijn hier‘ en ook petitie lesbos en respect voor alle daklozen, blijf ze een beetje helpen! Want zorro houdt van ons.

De tulpen, die ik stiekum in mn illegale tuin gestopt heb aan de spilsluizen. (let s gro, gemeente groningen, grow up!) komen op! Ze zijn zwart, en ze staan er voor Erno! En iedereen die eigenheid blijft vieren. ook gewoon thuis en met elkaar en een op een, en niet alleen virtueel and op “media”.