kleine update/blauwe ogen/in the P.A.I.R

…. het meest duidelijk werd het toen ik bij mezelf dacht, kom ik ga ook weer iets aan sport doen. Ik kwam terecht bij getatoeerde russen en armeniers om een beetje te kickboksen.
Een mens moet toch wat en kickboksen en fugas lijken me ( nog steeds) goed te combineren. afb0311
De eerste keer dat ik dacht met de gevorderden mee te kunnen draaien kwam ik thuis met een blauw oog, na ook een bloedneus en een behoorlijke klap op mn plexus solaris (onderuit, dus…) te hebben gehad.
En daarmee ook het begrip;
dit is eigenlijk wat ik al een jaar lang doe (conservatorium in de andere avonduren): steeds net boven mn macht werken, soms een klapje krijgen, maar een heleboel leren. ( messiaen, noteren, buiten de tijd werken,de pracht van 16e eeuws contrapunt en de herkenning van weer de eigen angst mischien wel niet goed genoeg te zijn.

Awel: ik studeer dit jaar gewoon verder bij Peter Laport en Klaas ten Holt en af en toe bij Jan Bas Bollen.

Ondertussen wel paar keer in Rotterdam geweest: met Lukas Simonis (gitaar en van alles) en Nina Hitz (cello) en Bas Alblas (bas) en Cor Hoogendijk (slagwerk) om muziek te maken rond Marinus van der Lubbe. Planning om dat af te maken dit najaar. Afb047Zodra er materiaal af is, hier een proefje. dit is de plek waar Marinus uiteindelijk toch officieel begraven is, althans t laantje er naar toe.

Nu ga ik eerst twee weken “de containers in’ . pairpicture1Vandaag. (klik hier voor voor alle info over de PAIR, de portable-artist-in-residence plek van de PeerGroup, en over mijn plannen daar).